Logo Eco Synergy. Ontwerp van Johan Bosma.

Werkwijze Eco Synergy


Bent u geïnteresseerd in een zonne-panelen systeem of heeft u behoefte aan meer informatie, dan kunt u of telefonisch of per E-mail contact opnemen met Eco Synergy. U kunt ons ook bezoeken als u van te voren een afspraak met ons maakt.

In de meeste gevallen komen wij vrijblijvend bij u langs om een en ander ter plekke met u te bespreken en de situatie ter plekke te bekijken. Vervolgens maken wij dan een plan en een offerte.

Onze bedoeling is om een zo rendabel mogelijk systeem te ontwerpen in overeenstemming met uw wensen. In samenspraak met u wordt er gekeken naar uw energie behoefte en naar de meest geschikte locatie voor de zonnepanelen, zowel optisch als praktisch.

Uiteraard presteren de panelen het beste als ze perfect op het zuiden gericht zijn en geen last hebben van schaduw-val, echter in veel gevallen is zo’n situatie niet aanwezig.

Door de flink gedaalde prijs van zonne-energie-systemen in de afgelopen jaren en gebruik te maken van de nieuwste generatie zonnepanelen in combinatie met de nieuwste generatie net-inverters (omvormers) kan een investering in zonne-energie ook rendabel zijn als de panelen niet op het zuiden liggen of gedeeltelijk in de schaduw liggen.

Met onze kennis en ervaring zijn wij vaak in staat een renderend systeem te ontwerpen, wat voldoet aan uw behoefte en/of verwachtingen.

In de offerte die u vervolgens van ons ontvangt wordt overzichtelijk weergegeven wat de verwachtte energie opbrengst in uw specifieke situatie zal zijn en wordt de te verwachten terugverdien tijd weergegeven.

Hierdoor kunt u een gedegen besluit nemen: wel of niet investeren in zonnepanelen.

Wij vinden het belangrijk dat het voor u een prettige ervaring is om met ons samen te werken. Daarom staan wij open voor alle vragen en verplichten wij u tot niets! Het gaat om uw keuze en uw investering. We zien het als onze taak om het voor u makkelijker en inzichtelijker te maken, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Tot slot: De terugverdientijd van systemen ligt tegenwoordig tussen de 7 en 10 jaar, afhankelijk van de omstandigheden. De panelen die wij leveren hebben garanties tot 25 jaar!