We hebben inmiddels vele installaties op reguliere woningen gelegd. Vaak is de uitdaging om op een zo fraai mogelijke en inventieve manier voldoende stroom op te wekken op daken met hoeken, ramen, schaduwval, obstakels e.d. Soms verplaatsen we een pijp op het dak om ruimte voor een zonnepaneel te creëren. Dit alles gaat altijd in volledige samenspraak en afstemming met de klant vooraf. De kosten van alle werkzaamheden worden reeds in de offerte meegenomen, waardoor u een helder beeld heeft van wat u kunt verwachten.

We hebben systemen aangelegd op daken die tot wel 70% van de tijd in de volle schaduw liggen en zichzelf nog steeds terug verdienen.

ecosynergy net gekoppeld systeem 2
 
 


Ga terug naar: Projecten

Omdat het een monumentale boerderij betreft met een rieten kap is het uitgesloten hier panelen op het dak te leggen. Wij hebben de vergunning aangevraagd en gekregen voor het plaatsen van 19 panelen van 260Wp in het weiland. Dit systeem is halverwege 2017 geplaatst en heeft in 2018 4292kWh opgewekt. Dat is minder dan verwacht, maar het is duidelijk zichtbaar in de opbrengstgegevens dat in het droge zomerseizoen stof op de panelen de opbrengst nadelig beïnvloed heeft.

ecosynergy net gekoppeld systeem
 
 


Ga terug naar: Projecten