Mobiele duurzame Energie

Brommende aggregaten en lange kabels zijn niet meer nodig op evenemententerreinen, festivals of afgelegen plekken waar stroom nodig is. Wij bieden schaalbare oplossingen voor evenementen tot 500 bezoekers. De energie die gebruikt wordt voor koeling, licht en geluid wordt overdag opgewekt door zonne-energie. Dit werkt zowel in de zomer als in de winter. Voor alle zekerheid kunnen wij ook aggregaat ondersteuning bieden, zodat er een 100% stroom garantie is. De accu’s worden altijd vol opgeladen geplaatst, zodat u direct kunt beschikken over de benodigde energie.

Ook voor kortdurende gelegenheden waarbij energie nodig is voor bijvoorbeeld een toespraak, of muziek bieden wij een passende oplossing.

Energiestation Groot

15kWh batterij
1x3000W + 1x1200, totaal 4,2kW uitgangsvermogen, 230V
3-12 zonnepanelen = 800-3200Wp laadvermogen vanuit de zonnepanelen.

Eventueel geleverd met aggregaat ondersteuning. Als de batterij bijna leeg is, gaat de aggregaat automatisch draaien en neemt dan ongemerkt het grid over. Gelijktijdig worden de accu's weer bijgeladen.
Met dit systeem kun je bijvoorbeeld het geluid en licht voor een feest tot 500 man van elektra voorzien.

 

Energiestation Klein


0,75kWh batterij
1x250W, 230V en 1x10A,12V uitgang
1 zonnepaneel 270Wp laadvermogen

Deze unit is zeer geschikt voor kleinschalige stroomvoorziening op afgelegen plekken. Er kan
bijvoorbeeld een lichtmast op aangesloten worden, die vanzelf bij schemer inschakelt en dan de hele nacht door blijft branden. Zelfs bij bewolkt weer komt er voldoende energie binnen om de lampen de hele nacht te laten branden.

Complete oplossingen

Stroom alleen is niet genoeg, wij kunnen u ook helpen met kabels, verdeelkasten, verlichting, lichtmasten, sfeerverlichting, licht- en geluidsapparatuur.

In samenwerking met EBT Light and Sound en met Nooit meer haast (tenten verhuur) kan een compleet feest verzorgd worden.

  • Duurzame energie

  • Perfect licht en geluid

  • Sfeervolle tenten aangevuld met foodtrucks


Meer weten?

Neem gerust contact met ons op.
Iedere situatie is weer anders.
Wij maken een passende en betaalbare,
maar vooral milieuvriendelijke oplossing, geheel naar uw eigen wens.

Neem contact op »